O scurtă introducere

Am creionat această poveste din pasiunea pentru călătorii, pentru tot ce este frumos, nou, rupt de rutina zilnică.

Numele meu este Anda Cofaru și pașii m-au purtat pe un drum ocolit, până când, în vara lui 2021 am așternut ‘pe foaie’ experiențe vechi și noi, am săpat printre poze și amintiri și am reușit încet, dar sigur să recompun evenimente și imagini de prin lume adunate, din 2013 până astăzi.

Articolele pe care le veți regăsi în paginile ce urmează sunt istorisiri diverse, colorate, împrospătate cu note personale și iz de vacanță.

Am creat o secțiune de călătorii, cu câteva sfaturi utile și descrieri vesele, întâmplări interesante și haioase ce vă vor purta pe meleaguri îndepărtate, aventuri și orașe ce merită vizitate. Așadar prieteni, lăsați-vă imaginația liberă și pașiți pe tărâmuri de poveste.

O altă pagină va fi dedicată în totalitate României, cu drag. Sunt încă multe locuri fermecătoare neexplorate sau mai puțin descoperite, care merită amintite și nuanțate.

Va fi și un modul cu subiecte diverse, de la cum putem petrece serile sau weekend-urile în orașul nostru (București și nu numai), la ce evenimente mai au loc, ce concerte sau festivaluri de amploare vor fi organizate în țara (acum că se reiau timid) sau ce putem face în locuri mai puțin… turistice.

Acesta este doar începutul însă. Articolele se vor dezvolta și diversifica pe măsură ce vom crește… împreună.